Menu

WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET HEEL DUIDELIJK KAN

OVER MIJ

Ik ben een slagvaardige bruggenbouwer met duidelijk taalgebruik en transparante doelstellingen

Waar uitdagingen liggen binnen jouw bedrijf word ik graag ingezet. In het oog van de storm stel ik orde op zaken.

Ik help bedrijven bij het goed organiseren van zowel de financiële als niet-financiële strategie. En met helder taalgebruik zorg ik voor werkende afspraken binnen en buiten jouw organisatie. 

Wil je een goed (financieel) inzicht in jouw organisatie en heb je behoefte aan een hele duidelijke sparringpartner? Neem dan nu contact met mij op. 

heel duidelijk

werk

CFO

Als Chief Financial Officer ben ik de strategische sparringpartner voor huidige bedrijfsprocessen en toekomstige investeringen of reorganisaties.

PROJECT- EN
PROGRAMMA MANAGER

Niets zo constant als verandering! Terwijl de huidige organisatie gewoon zijn werk kan blijven doen,  help ik je met het organiseren van de effectieve verandering waarbij de juiste strategie voor mens, organisatie en techniek centraal staan. 

VERBINDEND

Goed luisteren is een vak. Strategische financiële beslissingen vragen een goed inzicht in je organisatie en de power om deze te kunnen verbinden met goede marktkennis en toekomst-inzicht. Ik help je met het maken van de juiste verbinding

DUIDELIJK

Wil je een onafhankelijke financiële (verander) strategie? Als onafhankelijke sparringpartner help ik je met een helder inzicht in jouw situatie en samen vertalen we de informatie van bank, boekhouding en accounting naar een hele duidelijke strategie.

DOORTASTEND

Een gemiddelde prestatie is niet goed genoeg. Voor mij geldt: Kan ik iets bijdragen? In welke positie is de organisatie? Organisaties waar ik mee samenwerk, kunnen altijd een helder advies en actieplan verwachten met concrete en pragmatische resultaatafspraken.

dit ben ik

Jill Dierikx

Duidelijk staat voor ‘niet mis te verstaan’ en wordt vaak in dezelfde adem genoemd met helder en concreet. En dat ben ik: Heel Duidelijk!

CONTACT

heelduidelijk-w-g

+31 655 163 799

"CHANGE WILL NOT COME IF WE WAIT FOR SOME OTHER PERSON SOME OTHER TIME. WE ARE THE ONES WE'VE BEEN WAITING FOR. WE ARE THE CHANGE THAT WE SEEK"

BARACK OBAMA